UCAPAN SELAMAT HARI RAYA ADIL ADHA

Tuesday, November 24, 2009

Kepada ahli IPSI dan Sahabat Blogger anda dialu-alukan untuk menghantar ucapan sempena Hari Raya Aidil Adha di ruangan Komen. Harap Maklum.




12 comments:

Azlan Pye,  November 24, 2009 at 8:45 PM  

Saya Azlan Pye dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha/ Haji kepada semua sahabat IPSI. Harap maaf atas segala kesalahan semasa dahulu dan sepanjang saya mengendalikan blog ini. Hiduppppp IPSIIII.

SELAMAT HARI RAYA HAJI

Ismail Abd.karim IPSI 9092,  November 24, 2009 at 10:01 PM  

Pada semua sahabat IPSI ,saya sekeluarga mengucapkan selamat menyambut hari raya eidul adha.Maaf atas segala kesalahan selama ini.

Wak Rosli,  November 25, 2009 at 1:25 AM  

Assalamualaikum. Kepada seluruh rakan2 IPSI khususnya IPSI9092 dan semua umat ISLAM selamat menyambut Hari Raya Eidul Adha. Saya Mohamad Rosli B. Azhar, Is3 Noraien Bt Baharun, Muhd Danish Haiqal, Muhd Danish Haizad mohon ampun dan maaf andai terkasar bahasa tersilap bicara.

lela maruf,  November 25, 2009 at 1:35 PM  

assalamualaikum
kepada semua rakan ipsi khususnya yang selalu mengunjungi blog ini..saya maruf bin liun .isteri norlela tohid dan anak2 dini nasuha maruf,mohd iqbal maruf dan mohd khaliq nur ingin memohon maaf seandainya pernah melakukan kesilapan ..kami ingin mengucapkan slmt hr ry aidil adha maaf zhr batin..haizan zuraini ,rosli ,azlan, ismail,mohidin,halim ,halim juri,normtasiah.kna dan wacana,taufik dan lain-lain doakan kami diberi sedkit kekuatan dalam kehidupan ini.

Anonymous,  November 26, 2009 at 2:43 PM  

Kepada semua sahabat yang masih ada memori ingatan mengenai saya,walaupun mungkin tinggal beberapa kb @ 1kb je..,saya ABD AZIZ BIN SAMAD, (Kelas A)isteri Shahidah Shahdin, anak-anak Muhammad Akiff, Nurfatin Aqilah, Muhammad Ariff 'Aizat, Nurafrina Awatif mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua rakan-rakan, mohon kemaafan andai ada khilaf dan dosa.

Anonymous,  November 26, 2009 at 4:34 PM  

Selamat Hari raya Aidil Adha.. ada no phone tak shahidah shahdin, bole contact

mohamad November 27, 2009 at 1:40 AM  

Salam Aidil adha kepada semua sahabat IPSI9092 yang mengenali diri. Buat maaruf, moga tabah dengan apa yang dilalui. Buat lela, teruskan beri sokongan kpd maaruf.Kepada yg lain2, popeye,kencho,nizam,wacana,wak,sariman,dedalu, dan sahabat2 yang lain dan isteri, selamat menyambut Aidil adha dgn penuh kesyukuran.. Salam Aidil Adha dr Taufik@bayan

Superwoman December 1, 2009 at 12:07 AM  

SALAM AIDIL ADHA ...
ABG AZIS , sy classmate Kak SHAHIDAH ...cmne nak contact ye ????Kat mana skg ???

Anonymous,  December 2, 2009 at 8:14 PM  

Kepada: Superwoman
No. phone Kak Shahidah -0194636071

Anonymous,  December 3, 2009 at 5:44 PM  

Untuk Aziz Samad,ni kak Hasna sama kelas 'A'.Ingat lg x perkataan 'boncam",kalau ingt tentu ingat lg dkt Rohaizah yg selalu guna perkataan tu,kak na lost contact,kalau ada no.phone tolong bg ya.Kak Hasna ingt sngt dkt adik2 semua.

Anonymous,  December 5, 2009 at 12:47 PM  

Buat Kak Hasna, Sori yek... saya dah terputus hubungan dengan geng kelas A, kecuali Duan Putih pasal dia buat rumah di Baling dan Zarman (br je dpt 0134884455). Yang lain zzzzzz, pasal masing2 sibuk dgn keluarga dan kerjaya. Ok apa2pun

Anonymous,  December 5, 2009 at 1:58 PM  

Aziz......jomla bawa shahida p reunion tu........ lama la tak jumpa

Post a Comment

Penafian : Pihak ipsi9092 tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana maklumat dalam laman blog ini.

PENGUNJUNG BLOG

wordpress counter

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP