Reunion 2

Friday, September 7, 2012

Salam di alam maya buat sahabat-sahabat IPSI 90/92. Mohon maaf kerana sudah lama tak update blog ni. Ini disebabkan kelemahan diri saya sendiri. Berita yang baru kuterima daripada Kencho ada beberapa orang kuat IPSI9092 iaitu Sukri, Nizam dan Dahli oppp Dr. Dahlia merancang membuat perjumpaan semula dengan IPSI9092 pada bulan Disember 2012 di UPSI sendiri.Harap perancangan ini dipermudahkan oleh Allah Taala. Saya harap kawan-kawan dapat memberi maklumbalas pada ruangan komen pada post ini.Sahabat- sahabat juga boleh menggunakan medium Facebook untuk memberi pendapat dan maklumbalas (Facebook kita ialah IPSI GEMILANG 9092)

1 comments:

kencho,  September 11, 2012 at 7:26 PM  

Salam sahabat semua.....sebenarnya rancangan reunion 20 tahun batch kite diilhamkan oleh Tuan Guru Syeikh Shukri kelas D gan Dr. Dahlia..... Aku biasele tukang buat kecoh satu ipsi.....Jadi kalau tuan/puan dapat memberi kerjasama yang baik mungkin rancangan ini akan menjadi kenyataan sebab Dr. Dahlia gan Tuan Guru dah menyatakan secara lisan menguruskan soal penginapan, aktiviti, dan lain-lain.....tolong beri respon dan sebarkan kepada sahabat-sahabat kita......waallahualam

Post a Comment

Penafian : Pihak ipsi9092 tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana maklumat dalam laman blog ini.

PENGUNJUNG BLOG

wordpress counter

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP